Wonen in een boerderij

Wie op zoek is naar een nieuwe woning heeft vaak een heel lijstje met woonwensen. Voor sommige mensen is de drukte van de stad ideaal, voor anderen gaat er niets boven het rustige landleven, met veel ruimte rond de woning. En inderdaad, het kan heerlijk zijn om de stilte te horen, zelf je groente en je fruit te kweken en volop ruimte om je woning om heerlijk tot rust te kunnen komen. Bestaat dit nog? Gelukkig wel!

Wonen in een boerderij
Op het platteland zijn er ideale woningen voor liefhebbers van rust, ruimte en landleven: boerderijen. Het zijn woningen die niet zo standaard zijn ingedeeld, met verrassende ruimtes en bijgebouwen en veel groen erom heen. Een boerderij biedt alle mogelijkheden om te leven, te hobbyen en lekker je eigen groente en fruit te kweken. En misschien een eigen kippenren!

Gunstig prijskaartje in Duitsland
Aan een grote woning in een mooie rustige en groene omgeving zit helaas vaak één groot nadeel: een minder aangenaam prijskaartje. Maar ook dat is op te lossen, door de blik verder oostwaarts te richten. In Duitsland zijn de prijzen van woningen een stuk lager dan aan de Nederlandse kant van de grens. Hier liggen nog volop mogelijkheden om je woonwens te laten uitkomen. Kijk eens naar het aanbod van hollandimmocenter.com, waar je een uitgebreid aanbod van boerderijen in Duitsland kunt bekijken.