Wonen in Duitsland

Wonen (en eventueel werken) in Duitsland is een keuze die door steeds meer Nederlanders wordt gemaakt. Het aangename woonklimaat, de voordelige huizenprijzen en de mogelijkheid om te wonen in een ruimtelijke en prachtige omgeving is in Duitsland nog mogelijk. Met name rond het Duitse grensgebied kan men nog genieten van een ruime woning in een landelijke omgeving. Toch kan men zonder lange reistijden en in de file staan snel in Nederland zijn. Ideaal!

Wonen in Duitsland wordt verzorgd door Oost Makelaardij

Voor degenen die er over denken in Duitsland een woning te zoeken organiseert Oost Makelaardij geregeld een informatie-avond. Op deze avonden wordt u geinformeerd over de mogelijkheden en de voordelen van het wonen in het Duitse grensgebied. Ook hoort u hoe Oost Makelaardij u volledig kan ontzorgen bij het regelen van bijvoorbeeld een hypotheek voor de aankoop van de woning. Met een ruime ervaring op het gebied van de financiering van woningen in Duitsland heeft Oost Makelaardij zeer goede contacten met de Duitse banken en instanties. Zo kan het hele traject van de aankoop van een wonng in Duitsland net zo eenvoudig zijn als de aankoop van een woning in ons eigen land. Zo komt uw droom van het wonen in Duitsland ook binnen uw bereik!

Geen barrieres bij het kopen van een woning in Duitsland

De medewerkers van Oost Makelaardij zijn de Duitse taal machtig. Tevens kan er, door middel van korte lijnen met de Duitse instanties doeltreffend gehandeld worden wanneer u interesse heeft in de aankoop van een woning in het Duitse grendgebied. U kunt uw Duitse woning zonder moeite aankopen via Oost Makelaardij. Maak nu kennis met onze unieke werkwijze!