Kies voor huizen in Duitsland

Steeds meer mensen die in de grensregio wonen en werken, kiezen er voor om huizen in Duitsland te kopen. Vanwege de lagere huizenprijzen is dit ook geen vreemde stap. Is wonen in Duitsland voor u ook een optie? En zo ja, wat moet u dan allemaal regelen? Oost Makelaardij uit Emmen kan u hier bij helpen.

Makelaar over de grens
Oost Makelaardij werkt al ruim tien jaar in het Nederlands-Duitse grensgebied in de regio van Emmen. In deze periode hebben zij veel kennis opgedaan van de zowel de Nederlandse, als de Duitse woningmarkt. Zij zijn daardoor zeer goed in staat om u te helpen bij het maken van de keus voor wonen in een van beide landen. Op Oostmakelaardij.nl vindt u dan ook niet alleen een ruim aanbod woningen in de provincie Drenthe, maar ook een groot aanbod huizen in Duitsland.

Uitstekende begeleiding
Overweegt u de aankoop van een huis in Duitsland, dan komt hier natuurlijk iets meer bij kijken dan bij het kopen van een woning in eigen land. Oost Makelaardij ontzorgt u als klant graag. Zij beheersen de Duitse taal tot in de puntjes en zij hebben in de afgelopen jaren veel contacten opgedaan over de grens. Zij zijn daardoor in staat om u te helpen van bezichtiging tot oplevering. Voor meer informatie over het kopen van huizen in Duitsland, bieden zij regelmatig informatieavonden aan en op Oostmakelaardij.nl kunt u ook een informatieset over kopen en wonen in Duitsland aanvragen. Zo kunt u goed geïnformeerd een beslissing nemen.