Je makelaar, een vertrouwd adres

Op een dag weet je het zeker: je bent toe aan een nieuwe woning. Misschien omdat je behoefte hebt aan een andere omgeving, of een groter of juist kleiner huis. Je begint met het bedenken van een wensenlijstje, dingen waar je nieuwe huis zeker wel of zeker niet aan moet voldoen. Als je dat een beetje helder hebt, dan kun je op zoek. Gewoon in de buurt wat gaan rondrijden tot je je droomhuis gevonden hebt, dat schiet niet zo op. Je kunt beter het aanbod bij je makelaar gaan bekijken. Kijk maar eens op oostmakelaardij.nl.

Vergroot je kennis

Dank zij het aanbod dat je in het makelaarskantoor of op de website aantreft, kun je een soort van shortlist samenstellen. Hierop zet je woningen die passen bij de wensen die je had opgesteld. Je makelaar kan nu huisbezoeken gaan regelen, zodat je ook een goede indruk krijgt van de binnenkant van de kandidaat-woningen. Je makelaar kan je tijdens dit bezoek wijzen op specifieke plus- of minpunten. Hoe meer kennis je hebt over de woningen, hoe gemakkelijker het is om een keuze te maken.

Aankopen!

Je makelaar kan nu voor je gaan onderhandelen over de prijs van de nieuwe woning. Als je tot overeenstemming bent gekomen, zal je makelaar ook zorgen voor een koopcontract en maakt hij een afspraak met de notaris om je koop officieel vast te leggen. Oostmakelaardij.nl helpt je om je droomwensen waar te maken!